Νέα | Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων FEND

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Εύοσμος, Θεσσαλονίκη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(15 ψήφοι)
Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Εύοσμος, Θεσσαλονίκη - Fend Car Rental Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Εύοσμος, Θεσσαλονίκη - Fend Car Rental Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Εύοσμος, Θεσσαλονίκη - Fend Car Rental

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Εύοσμος, Θεσσαλονίκη

Πού βρίσκεται ο Εύοσμος

Ο Εύοσμος είναι ένα προάστιο της αστικής περιοχής της Θεσσαλονίκης και ήταν ένας πρώην Δήμος της Θεσσαλονίκης της πρωτεύουσας της Βόρειας Ελλάδας. Ο Εύοσμος βρίσκεται στα βόρεια - δυτικά της Θεσσαλονίκης. Ο Εύοσμος ιδρύθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα, όπου πολλοί πρόσφυγες από την Μικρά Ασία εγκαταστάθηκαν στην περιοχή. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια δραματική αύξηση του πληθυσμού. Αυτό έφερε πολλές επιχειρήσεις στην περιοχή γύρω από τον Εύοσμο.

Οι κεντρικοί δρόμοι

Ο Εύοσμος περιβάλλεται από μεγάλους οδικούς άξονες. Στο βόρειο τμήμα της περιοχής υπάρχει η Εγνατία Οδός που συνδέει την Ιταλία με την Τουρκία και περνά μέσα από βόρεια Ελλάδα. Είναι ένας από τους μεγάλους οδικούς άξονες που συνδέουν Ανατολή και Δύση. Τα γραφεία μας βρίσκονται κοντά αυτό το δρόμο αυτό πράγμα που βοηθά να συνδεθείτε με όλες τις μεγάλες πόλεις της βόρειας Ελλάδας. Πιο κάτω από την Εγνατία Οδό υπάρχει η περιφερειακής οδός της Θεσσαλονίκης, που σας βοηθά να πάτε από τα δυτικά της πόλης προς τα ανατολικά, όπου βρίσκεται και το αεροδρόμιο, σε μόλις 25 λεπτά! Υπάρχουν επίσης και άλλοι δρόμοι στα νότια του Ευόσμου που συνδέουν τον Εύοσμο με το κέντρο της Θεσσαλονίκης και τον δρόμο της Αθήνας.

Τα γραφεία μας

Για μερικά χρόνια αναζητούσαμε για την καλύτερη δυνατή περιοχή όπου να χτίσουμε τα γραφεία μας. Υπήρχε ένα σχέδιο για να αγοράσουμε το κτήριο των γραφείων μας στα ανατολικά της πόλης της Θεσσαλονίκης, αλλά λόγω των μεγάλων δρόμων που περιβάλλουν τον Εύοσμο αποφασίσαμε να χτίσει γραφεία μας εδώ.

Άλλες τοποθεσίες των υπηρεσιών μας

Καλύπτουμε όλη την περιοχή της Θεσσαλονίκης και μπορούμε να παραδώσουμε ή να παραλάβουμε το αυτοκίνητό σας από πολλές τοποθεσίες μέσα και έξω από την πόλη, πράγμα που δεν μπορούν άλλες εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων να σας παρέχουν. Οι τοποθεσίες που παραδίδουμε και παραλαμβάνουμε τα οχήματά μας περιλαμβάνουν: Το ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (SKG), τον ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΤΕΛ (ΜΕΝΕΜΕΝΗ), τον ΣΤΑΘΜΟ ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΠΥΛΑΙΑ), και το ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΚΗΣ. Φυσικά μπορούμε να παραδώσουμε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας, ακόμα και στο σπίτι σας!

Σας περιμένουμε στα γραφεία μας στον Εύοσμο

Μπορείτε να επισκεφτείτε τα γραφεία για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης στην οδό Λέκκα 7. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας είμαστε ανοιχτά όλη την ημέρα, αλλά μπορούμε επίσης να παραδώσουμε το αυτοκίνητό σας στην διεύθυνσή σας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.