Νέα | Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων FEND

Καλώς ήρθατε στο Blog μας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(12 ψήφοι)
Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Θεσσαλονίκη - Fend Car Rental Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Θεσσαλονίκη - Fend Car Rental Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Θεσσαλονίκη - Fend Car Rental

Σας καλωσορίζουμε στο blog μας

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε το νέο μας blog και τον νέο μας δικτυακό τόπο (website). Αυτό που σχεδιάζουμε είναι να μοιραστούμε τις σκέψεις μας και τις επόμενες μεγάλες ιδέες μας για την εταιρεία μας και τους πελάτες μας! Σχεδιάζουμε επίσης να σας παρέχουμε ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητές μας, συμπεριλαμβανομένων τα τελευταία νέα για το στόλο μας, τα προγράμματα και τις εκδηλώσεις μας, καθώς και τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα και αλλού. Πιθανότατα θα μοιραζόμαστε εδώ ό, τι έρχεται στο μυαλό μας και έχει να κάνει με τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων και θεωρούμε ότι θα σας ενδιαφέρει.

Κοιτάζοντας πίσω: Είχαμε μια πολύ γρήγορη εκκίνηση

Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο από την έναρξη των επιχειρήσεων μας πριν από 15 χρόνια στην Θεσσαλονίκη. Κατασκευάσαμε την αρχική μας ιστοσελίδα πίσω τον Αύγουστο του 2013, ενημερώνοντας τον κόσμο για τις υπηρεσίες μας στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Το 2016 ξεκινήσαμε την τρέχουσα ιστοσελίδα μας http://www.fend.gr προσφέροντας το νεότερο και πιο εξελιγμένο σύστημα κρατήσεών μας στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων καθώς και ένα blog με ειδήσεις, εκδηλώσεις και ενημερώσεις.

Δεν είχαμε καμία ιδέα για τη θερμή ανταπόκριση που θα λαμβάναμε από τους πελάτες μας!

Είχαμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ηλεκτρονικά μηνύματα και τηλεφωνήματα έρχονταν και συνεχίζουν να έρχονται από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό συγχαίροντας μας για την προσπάθειά μας! Ήμασταν πολύ ικανοποιημένοι από τις απαντήσεις των πελατών μας καθώς και των επισκεπτών του site μας.

Μια ματιά στο μέλλον ώστε προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες

Στόχος μας στο Fend Car Rental είναι να κρατήσουμε όλους σας ικανοποιημένους με τις υπηρεσίες μας, την άμεση αντίδρασή μας και την ασφάλεια των αυτοκινήτων μας. Ενημερώνουμε συνεχώς τον στόλο μας με νέα μοντέλα αυτοκινήτων και φορτηγών για την εξυπηρέτησή σας και την επέκταση των σημείων παραλαβής και παράδοσης σε όλη την Ελλάδα. Προσπαθούμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας, προσφέροντας τις καλύτερες τιμές στην αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων για όλες τις υπηρεσίες που παρέχουμε

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας

Σας προσκαλούμε να κάνετε μια περιοδεία στο νέο μας ιστολόγιο (blog), να βάλετε σελιδοδείκτες στην ιστοσελίδα μας & να σχολιάσετε τα άρθρα μας ώστε για να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα μας. Σας υποσχόμαστε ότι θα έχουμε πολλά άρθρα για να μοιραστείτε τις επόμενες εβδομάδες & μήνες.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για εσάς και σας ευχαριστούμε

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω προσπαθούμε να σας προσφέρουμε το πιο βολικό σύστημα κράτησης για εσάς και να σας ευχαριστήσουμε με τις υπηρεσίες μας. Μέρος αυτού είναι η έναρξη της νέας ιστοσελίδας μας σε μια συναρπαστική περίοδο για την επιχείρησή μας.

Θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να σας ευχαριστήσουμε για την αφοσίωσή σας, την αγάπη και την υποστήριξη που έχετε προσφέρει στην επιχείρησή μας για τόσα πολλά χρόνια! Ελπίζουμε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σας για πολλά επόμενα χρόνια ακόμη.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στο blog μας και να σας συμβουλεύουμε να νοικιάσετε αυτοκίνητο σας αυτό το καλοκαίρι από την Care Rental Extreme και να ταξιδέψετε στην Χαλκιδική για τις πιο συναρπαστικές διακοπές με ασφάλεια!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.