Υπηρεσία με Οδηγό | Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων FEND

VIP Tranfer Service

Στις Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων & Van FEND θέλοντας να σας εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα έχουμε δημιουργήσει την υπηρεσία μεταφοράς ατόμων VIP με αποκλειστικό οδηγό.
Είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία για τα Ελληνικά δεδομένα μια που λίγες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων την διαθέτουν. Επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η εξυπηρέτηση και η ποιότητα του στόλου μας κάνει την διαφορά είμαστε πολύ περήφανοι για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Υπηρεσία Μεταφοράς VIP

Όσο αναφορά την υπηρεσία μεταφοράς ατόμων VIP με αποκλειστικό οδηγό σας ενημερώνουμε ότι ο οδηγός σας θα σας παραλάβει από το σημείο εκκίνησης και θα σας μεταφέρει με ασφάλεια όπου έχετε επιλέξει ασχέτως απόστασης ή διαδρομής. Σε αυτή την υπηρεσία χρησιμοποιούμε πολυτελή αυτοκίνητα ή και mini Van πολλών ατόμων που τα διαθέτουμε ακόμη και για μονοήμερες εκδρομές. Σε κάθε διαδρομή ο αδηγός σας θα σας ενημερώσει για τα διάφορα αξιοθέατα καθώς και τα μέρη όπου μπορείτε να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας.

Ευχάριστες Μεταφορές Ατόμων

Σχεδιάστε την εκδρομή ή το ταξίδι σας και αφήστε πάνω μας την οδήγηση. Είμαστε στην διάθεσή σας 24ώρες το 24ωρο 7 μέρες την εβδομάδα έτοιμοι να σας προσφέρουμε υπηρεσίες μεταφοράς ατόμων VIP είτε πρόκειται για εσάς, την οικογένειά σας ή ακόμη και τους πελάτες σας.

 

VIP Transfer Service