Ενοικίαση Αυτοκινήτου | Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων FEND

Νοικιάστε αυτοκίνητο η Van από την FEND Car Rentals για όλη την Ελλάδα!

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία... Έχουμε τα καλύτερα Αυτοκίνητα και Van στις πιο προσιτές τιμές

Fend Car Rental είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στη βόρεια Ελλάδα. Καλύπτουμε όλη τη βόρεια Ελλάδα και επεκτείνουμε τις τοποθεσίες μας σε όλη την Ελλάδα!

Εμπειρία

Βρισκόμαστε στην επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων από το 2000! Όλα αυτά τα χρόνια μας έδωσαν τη γνώση ότι η πρωταρχική ανησυχία του πελάτη είναι η ενοικίαση ασφαλών και αξιόπιστων αυτοκινήτων στις καλύτερες δυνατές τιμές. Προσπαθούμε να παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές στους πελάτες μας, διότι γνωρίζουμε ότι κάθε άτομο, οικογένεια, συμβαλλόμενο μέρος ή εταιρεία έχει διαφορετικές ανάγκες.

Τι προσφέρουμε

Προσφέρουμε φθηνά ενοικιάσεις αυτοκινήτων για πολυτελή και πολυτελή αυτοκίνητα και φορτηγά σε διάφορες τοποθεσίες της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης. Παρέχουμε στους πελάτες μας ειδικές προσφορές για οχήματα, λιμουζίνες πολυτελείας και Van αυτόματα ή με ταχύτητες.

Εξυπηρέτηση πελατών

Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το σύστημα ενοικίασής μας το πιο βολικό για τους πελάτες μας με ενοικιαζόμενα γραφεία σε κάθε αεροδρόμιο, σιδηροδρομικό σταθμό, λιμάνι και κεντρικά σημεία. Προσφέρουμε ακριβώς τι υποσχόμαστε και πολλά άλλα!

Καλύτερες προσφορές

Fend Car Rental deals σας προσφέρει τις καλύτερες δυνατές τιμές αυτοκινήτου για την διάρκεια και την ημερομηνία που χρειάζεστε!

Κάποιοες από τις προσφορές μας:

1. Χωρίς έξτρα χρέωση χιλιομέτρων για κρατήσεις πάνω από 3 ημέρες. Έχετε δωρεάν 150 Km / ημέρα!

2. Χωρίς έξτρα χρέωση για ασφάλεια προς τρίτους.

3. Χωρίς έξτρα χρέωση για απαλλαγή από την ευθύνη για ζημιές.

4. Χωρίς έξτρα χρέωση για επιπλέον οδηγό.

5. Χωρίς χρέωση για ακύρωση κράτησης (αν γίνει 24 ώρες πριν)

6. Χωρίς έξτρα χρέωση για 24ωρη οδική βοήθεια.

7. 24/7 τηλεφωνικό κέντρο.

8. Μόνο 0.20 Ευρώ το επιπλέον χιλιόμετρο.