Συχνές Ερωτήσεις | Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων FEND

Για να μπορεί κάποιος να ενοικιάσει όχημα από την Fend Car Rental θα πρέπει να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες και να έχει συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας του / της και δεν έχει ξεπεράσει τα 70. Δικαίωμα ενοικίασης έχουν όλοι ανεξαρτήτως εθνικότητας.
Για να μπορέσει κάποιος να ενοικιάσει ένα όχημα από την Fend Car Rental θα πρέπει να προσκομίσει τα παρακάτω δικαιολογητικά: 1. Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο 2. Ευρωπαϊκή ή Διεθνή Άδεια Οδήγησης σε ισχύ για τουλάχιστον 12 μήνες 3. Πιστωτική Κάρτα VISA, Master Card ή American Express για λόγους εγγύησης χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο.
Κάθε ενοικίαση οχήματος περιλαμβάνει την βασική ασφάλιση οχήματος (CDW), την ασφάλεια προς τρίτους, 150 χιλ / ημέρα δωρεάν* & οδική βοήθεια. * Σε περίπτωση που υπάρχουν παραπάνω χιλιόμετρα η χρέωση είναι 0,20 ευρώ / χιλιόμετρο.
Ο ελάχιστος χρόνος ενοικίασης κάποιου οχήματος από την Fend Car Rental είναι η μία ημέρα (24 ώρες). Για ενοικιάσεις μικρότερες αυτής της διάρκειας η χρέωση είναι αυτή της ενοικίασης μιας μέρας. Ο μέγιστος χρόνος ενοικίασης οχήματος που σας προσφέρει η Fend Car Rental είναι 60 ημέρες. Για μεγαλύτερη διάρκεια και με τιμές ενοικίασης ανά μήνα επικοινωνήστε μαζί μας.
Στην Fend Car Rental μπορείτε να ενοικιάσετε αυτοκίνητα και Van κάθε κατηγορίας που μπορεί να περιλαμβάνουν μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, βενζινοκίνητα, πετρελαιοκίνητα ή υβριδικά και πολυθέσια van με έως και 9 θέσεις. Μπορείτε να δείτε την λίστα του στόλου μας.
Η Fend Car Rental διαθέτει πολλές τοποθεσίες παράδοσης και παραλαβής των οχημάτων της σε όλα τα κύρια σημεία της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης. Αντίθετα με πολλές εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων με μικρό κόστος μπορούμε να σας παραδώσουμε το ενοικιαζόμενο όχημά σας ακόμη και το σπίτι σας! Μορείτε να επιλέξετε "ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ" στην φόρμα αναζήτησης διαθεσιμότητας και να κάνετε την κράτησή σας. Θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατό για να μας πείτε την τοποθεσία παράδοσης ή παραλαβής στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης που σας εξυπηρετεί καλύτερα.
Όχι δεν μπορείτε να ταξιδέψετε εκτός Ελληνικών συνόρων με κάποιο από τα οχήματα της Fend Car Rental.
Ναι, θα μπορούσατε να ταξιδέψετε με τα οχήματά μας σε κάποιο νησί αλλά θα χρειαστεί ειδική ασφαλιστική κάλυψη γι' αυτό καθώς υπάρχουν έξτρα χρεώσεις γι' αυτό το είδος μεταφοράς.
Τα ενοικιαζόμενα οχήματα της Fend Car Rental επιτρέπεται να οδηγούνται μόνο σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Οι ζημιές που θα προκληθούν από οδήγηση σε μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους ή εκτός δρόμου γενικότερα (τροχοί, ελαστικά, κάτω μέρος) δεν μπορούν να καλυφθούν από καμία ασφάλεια ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου.
Όλα τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητά μας μπορούν να τα οδηγήσουν μέχρι δύο εξουσιοδοτημένοι οδηγοί. Ο δεύτερος οδηγός θα πρέπει να δηλωθεί κατά την κράτηση αλλά και κατά την παραλαβή του οχήματος. Οι έξτρα οδηγοί που δεν έχουν δηλωθεί κατά την παραλαβή του οχήματος στην Fend Car Rental δεν καλύπτονται από καμία ασφάλεια.
Όλες οι κρατήσεις περνάνε από το online σύστημα κρατήσεων της ιστοσελίδας μας (http://www.fend.gr) εκεί μπορείτε να κλείσετε το όχημα της αρεσκείας σας για τουλάχιστον 48 ώρες μετά. Σε περίπτωση που θα θέλατε κάποιο όχημα για την ίδια μέρα (Κράτηση της τελευταίας στιγμής) θα πρέπει να έρθετε σε επαφή μαζί μας τηλεφωνικά και να παραλάβετε το όχημα σας ακόμη και εντός 20 λεπτών (βάση διαθεσιμότητας).
Σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχει χιλιομετρικός περιορισμός που ορίζεται στα 150 χιλ/ημέρα και 0.20 ευρώ για κάθε έξτρα χιλιόμετρο.
Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ βρεφικού καθίσματος, παιδικού ή booster για πιο μεγάλα παιδιά. Την τοποθέτησή του μπορείτε να την κάνετε εσείς πολύ εύκολα.
Ναι φυσικά τα οχήματα της εταιρίας μας καλύπτωνται πλήρως από βασική κάλυψη ζημιών (CDW) που καλύπτει 1. Θάνατο ή σωματικές βλάβες τρίτων έως 1.000.000€, 2. Υλικές ζημιές τρίτων έως 1.000.000€. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.
Θα πρέπει κατά την παραλαβή του οχήματός σας να προσκομίσετε μια πιστωτική κάρτα για λόγους εγγύησης ανεξάρτητα από τον τρόπο πληρωμής της κράτησής σας. Η Fend Car Rental δεσμεύει το ποσό της εγγύησης στην κάρτα σας και όταν το αυτοκίνητο επιστρέψει χωρίς κάποια ζημιά το ποσό αυτό αποδεσμεύεται πλήρως. Στην περίπτωση που ο μισθωτής δεν έχει πιστωτική μπορεί να προσκομίσει είτε χρεωστική είτε μετρητά για το ποσό της δέσμευσης.
Στη βασική ασφάλιση καθώς και η πλήρης ασφαλιστική κάλυψη (FDW) δεν περιλαμβάνουν: 1. Ζημιές που θα γίνουν στα ελαστικά και στους τροχούς του οχήματος 2. Σπάσιμο στα κρύσταλλα του οχήματος (παρμπρίζ και πλαϊνά παράθυρα) 3. Ζημιές που θα γίνουν στο κάτω μέρος του οχήματος 4. Ζημιές ή βλάβες που θα προκληθούν από κακή χρήση 5. Έξοδα από ανεφοδιασμό με λάθος καύσιμο 6. Έξοδα αντικατάστασης του κλειδιού του οχήματος 7. Έξοδα αντικατάστασης από απώλεια ρεζέρβας και διάφορων εργαλείων του οχήματος καθώς και τρίγωνο ή πυροσβεστήρα 8. Έξοδα επισκευής από ζημιές στο εσωτερικό ή στο χώρο αποσκευών 9. Έξοδα βιολογικού καθαρισμού όταν το όχημα επιστραφεί με υπερβολικά βρώμικο εσωτερικό 10. Έξοδα διαχείρισης ατυχήματος από υπαιτιότητα του ενοικιαστή 11. Έξοδα διαχείρισης προστίμων που θα προκύψουν κατά την περίοδο ενοικίασης ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Καμία ασφάλεια δεν ισχύει σε περίπτωση που ο ενοικιαστής οδηγεί παραβαίνοντας τον ΚΟΚ.
Υπάρχουν οι παρακάτω ασφαλιστικές καλύψεις που μπορείτε να έχετε: 1. Ασφάλεια κλοπής οχήματος. 2. Πλήρης ασφάλεια κλοπής οχήματος. 3. Προσωπική ασφάλεια. 4. Ασφάλεια κρυστάλλων και καθρεπτών (GP). ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις καλύψεις που περιλαμβάνονται στις παραπάνω ασφαλίσεις.
Κατά την κράτησή σας μπορείτε να επιλέξετε τις παρακάτω πρόσθετες παροχές: 1. Σύστημα δορυφορικής πλοήγησης (GPS) 2. Αλυσίδες χιονιού 3. Δεύτερος οδηγός (AD) 4. Παιδικά καθίσματα 5. Σχάρα για σκι 6. Σχάρα Ποδηλάτων 7. Ασύρματη σύνδεση διαδικτύου (WiFi)
Τα γραφεία μας λειτουργούν από τις 8:00 έως τις 20:00. Φυσικά μπορείτε να παραδώσετε ή να παραλάβετε το όχημά σας και εκτός ωραρίου των γραφείων μας μετά από συνεννόηση.
Κατά την διάρκεια της κράτησή σας μπορείτε να πληρώσετε με τραπεζική κατάθεση, πιστωτική μέσω Paypal ακόμη και πληρωμή στο γραφείο μας. Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας και ενημερωθείτε για τον τρόπο.
Αν έχετε κάνει κράτηση μέσω της ιστοσελίδας μας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας με τον αριθμό της κράτησής σας. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύει η πολιτική ακύρωσής μας και μπορεί να χάσετε την προκαταβολή σας.
Το ποσό της προκαταβολής επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης μέχρι και 15 μέρες πριν την ημερομηνία παράδοσης του οχήματος. Στην περίπτωση ζήτησης ακύρωσης σε σε χρονικό διάστημα κάτω των 15 ημερών δεν μπορούμε να σας επιστρέψουμε την προκαταβολή σας.