Ποιοι Είμαστε | Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων FEND

FEND Car & Van Rentals

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων & Van Fend: Κάντε την ασφαλή επιλογή για ενοικίαση και μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτων & Van στην Βόρειο Ελλάδα

Η Fend ξεκίνησε την αναπτυσσόμενη πορεία της το 2000 και έφτασε να είναι η πιο αξιόπιστη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στη βόρεια Ελλάδα. Καλύπτουμε όλη τη βόρεια Ελλάδα και επεκτείνουμε τις τοποθεσίες μας σε όλη την Ελλάδα!
Σήμερα έχοντας για εφόδια μια πολυετή εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου και στόχο μας την εξυπηρέτηση των πελάτών μας με ποιοτικές, ανταγωνιστικές και αξιόπιστες λύσεις συνεχίζουμε την επένδυσή την επιχείρησής μας με αναβάθμιση των υπηρεσιών μας με αποτέλεσμα να δώσουμε δυνατότερη αξία στο χώρο των μισθώσεων αυτοκινήτων.
Έχουμε πάντα βασικό οδηγό την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και δίνουμε τις πιο πρωτοποριακές, πιο πρακτικές, και πάνω απ' όλα τις πιο συμφέρουσες λύσεις στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρειο Ελλάδα. Κάνουμε την διαφορά γιατί είμαστε από τις λίγες επιχειρήσεις στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων που κάνουμε την συντήρηση και το service των οχημάτων σε δικά μας συνεργεία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όχι μόνο οικονομικές τιμές αλλά και τα πιο ασφαλή αυτοκίνητα!

Το όραμα και η υπόσχεση μας

Έχοντας ως βάση των δραστηριότήτων μας την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα, έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε στους πελάτες μας άριστες, ασφαλείς και οικονομικές υπηρεσίες, σε ατομικό αλλά και σε εταιρικό επίπεδο. Δεν αρκούμαστε όμως μόνο σε αυτό. Όραμά μας είναι η αναβάθμιση της ζωής των πελατών μας προσφέροντας τους μοναδικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Αναπτυσόμαστε δυναμικά

Εδώ και περίπου μια δεκαετία έχουμε δημιουργήσει δίκτυο συνεργατών και με το μεγάλο μας στόλο μπορούμε να ανταπροκριθούμε στις απαιτήσεις σας. Έχουμε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις των κετρικών μας γραφείων και συνεργείων αλλά εξυπηρετούμε σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης όπου προσφέρουμε άμεση και φιλική εξυπηρέτηση σε Έλληνες και ξένους πελάτες.

Επαγγελματικές υπηρεσίες

Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι ο επαγγελματισμός και κυρίως η φερεγγυότητά μας που αφορά στην πλήρη διαχειριστική ευθύνη πιθανών επιπλοκών και προβλημάτων των οχημάτων μας. Είμαστε εκεί για να κάνουμε την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας μια ευχάριστη εμπειρία!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων και Van μπορείτε να μας στειλετε e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Fend Car Rentals